stranica za ispis

Događanja u sklopu dvorane

Protekle zime odradili smo mnogo zanimljivih nogometnih i rukometnih turnira i utakmica, održalo se i državno prvenstvo u košarci, a najponosniji smo na humanitarne turnire i dane sporta na koje uvijek bude dobar odaziv ljudi i na taj način uspijemo pomoći i onima kojima je ta pomoć najpotrebnija.

Povedeni tom plemenitom gestom i iskustvom da je najljepše kad možeš pomoći i usrećiti druge odradili smo i 4 velika humanitarna koncerta u akciji 'MURTERSKO SRCE' i ugostili najveće zvijezde naše estrade Jolu, Jelenu Rozgu, Zorana Jelenkovića, Nenada Keru, Tomislava Bralića, te klape; Iskon, Intrade, klapu Maslina, Mirakul, Bilice, Fortica, klapu Ultima i Mela iz Murtera, klapa Bunari iz Vodica ansambl Dalmatino i mnoge druge.

Time smo pripomogli u ozdravljenju naše male mještanke Meri Turčinov, i Antee Livljanić.

U dvorištu dvorane, u sklopu Murterskog kulturnog ljeta održavaju se predstave i razne glazbene večeri, poput nastupa svjetski poznatih gitarista Vlatka Stefanovskog i Miroslava Tadića.Za veliku pohvalu je da smo ove godine po prvi put u dvorani ugostili projekt 'Smotra klapa' koji se održava diljem lijepe naše, a ugošćuje sve najbolje Hrvatske klape i time nadam se otvorili jednu novu tradiciju za Murter koja kod nas nosi naziv 'Klape pod Latinskim idrun'.

Da smo spremni na velike projekte, nimalo ne zaostajući za velikim Hrvatskim gradovima, dokazali smo na proljeće. Ugostili smo, i sa stručnim profesionalnim televizijskim timom realizirali emisiju Hrvatske Televizije 'Lijepom našom'. Voditelj Branko Uvodić, pjevači Vinko Coce, Kićo Slabinac, Jelena Rozga, Goran Karan, Nera Gojanović, Folklorni kudovi našeg kraja, klape , te Slavonski tamburaši bili su nagrađeni s 1500 gledatelja.

Događanja u sklopu dvorane
Događanja u sklopu dvorane
Događanja u sklopu dvorane
Događanja u sklopu dvorane
Događanja u sklopu dvorane
Događanja u sklopu dvorane

Obrasci i odluke

Kontakt informacijeh

MURTELA d.o.o.
Ul.Butina 2, 22243 Murter

Tel. +385 22 436-521
Fax: +385 22 436-536

E-mail: direktor@murtela-murter.hr
Web: www.murtela-murter.hr