stranica za ispis

Oprema i sadržaj dvorana

Dvorana je opremljena velikim terenom prilagođenim za mali nogomet, košarku, odbojku, rukomet u sklopu kojeg su dvije svlačionice s tuševima, te prostorija sa sportskim rekvizitima.

Mala dvorana ili dvorana za korektivnu gimnastiku koja se nalazi na katu dvorane koristi se u različite svrhe grupnog vježbanja, od kojih bi izdvojili PILATES za žene, MEDICINSKU GIMNASTIKU za zreliju dob i osobe sa poteškoćama sa zdravljem, AEROBIC i plesne radionice za djecu.

Tu se još nalazi prostorija sa opremom za stolni tenis koja se također rekreativno može unajmiti po terminima.

U podrumu dvorane na 100 m2 proteže se fitness dvorana ili teretana opremljena najpopularnijim spravama marke LIFE FITNESS poput trake za trčanje, cross trenerom, biciklom, kombiniranim mašinama za jačanje svih mišića tijela, te kolekcijom utega za body buildere. U teretani postoji mogućnost unajmljivanja privatnog trenera kako bi vas usmjerio ili pratio vaš rad tokom vježbanja da sigurnije i brže ostvarite željene rezultate. Sve to nadgleda i djelom potpisuje naša profesorica kineziologije Magdalena Mutinić iz Jezera.

Na cijeli taj spektar događanja u našoj dvorani pogled može pružiti šest stotina gledatelja koji sve to prate sa sjedećih tribina i balkona također sa sjedećim mjestima.

Oprema i sadržaj dvorane
Oprema i sadržaj dvorane
Oprema i sadržaj dvorane
Oprema i sadržaj dvorane
Oprema i sadržaj dvorane
Oprema i sadržaj dvorane

Obrasci i odluke

Kontakt informacijeh

MURTELA d.o.o.
Ul.Butina 2, 22243 Murter

Tel. +385 22 436-521
Fax: +385 22 436-536

E-mail: direktor@murtela-murter.hr
Web: www.murtela-murter.hr