stranica za ispis

Klubovi u sklopu dvorane

Od dječjih klubova izdvojili bi Košarkaški klub 'Otok Murter', Nogometni klub 'Otok Murter' koji je iznjedrio prvog Murterskog reprezentativca Antonia Ježinu, prvoligaša nogometnog kluba Zadar i vratara reprezentacije do 21.god., Rukometni klub 'Murter' i školu malog nogometa 'Murter' koji zajedno broje više od stotinu sportaša djece. Za djecu imamo još plesne radionice za najmlađe, show dance za mlade i stolni tenis.

Njihovi treneri Toni Radić, Bore Matić, Anita Vlahov , Marija Bašić stručan su tim trenera koji usmjeravaju i educiraju našu djeca prema pravilnom izboru sporta, uče ih sportskoj kulturi i važnosti sporta za njihovo zdravlje, razvoj i općenito život. Nastojimo da djeca već od 4 godine života pronađu nešto za sebe i time uvrste sportsku kulturu u svoju svakodnevnicu življenja te tako unaprijede kvalitetu života.

Na otoku djeluje 12 sportskih klubova, društva ili udruga koje se bave malim nogometom , te oni zauzimaju većinu termina u dvorani, kako bi se što bolje plasirali u 'Ligi Otoka Murtera' koja se održava svake nedjelje u popodnevnim terminima kroz zimski period.

Liga je dosta posjećena od strane gledateljstva tako bih to dodala kao jedan novi sadržaj i za one koji se sportom bave samo u pasivnom smislu gledatelja.

Kao posljedicu rada i redovitog treniranja u dvorani imamo malonogometni klub 'Murter, koji se natječe među igračima PRVE HRVATSKE MALONOGOMETNE LIGE.

Za one koji nisu ljubitelji nogometa postoje termini za košarku, gdje se nadmeću košarkaši rekreativci i postoji mogućnost termina za odbojku za koje se nadamo da će tek zaživjeti, kao i badmintona.

Rado primamo sportaše goste iz susjednih mjesta i gradova, jer ovo je dvorana kvalitete i sadržaja takve da može zadovoljiti više korisnika nego li ih samo mjesto ima.

Košarkaška utakmica u dvorani
Košarkaška utakmica u dvorani
Teretana
Teretana
Sportska dvorana Murterski Škoji
Sportska dvorana Murterski Škoji

Obrasci i odluke

Kontakt informacijeh

MURTELA d.o.o.
Ul.Butina 2, 22243 Murter

Tel. +385 22 436-521
Fax: +385 22 436-536

E-mail: direktor@murtela-murter.hr
Web: www.murtela-murter.hr