stranica za ispis

Sportska dvorana Murterski Škoji

Sportska dvorana 'Murter' sa svojih 2500 m2 pravi je pogodak našem mjestu koje, iako malo, broji veliki postotak mladih ljudi i djece, a oni i jesu glavni korisnici dvorane.

Otvaranje ove jedva dočekane sportske oaze dogodilo se 14.02.2009., a toj svečanoj manifestaciji prisustvovao je sam državni vrh, tada još aktualni predsjednik vlade Ivo Sanader, predsjednik sabora Luka Bebić,podpresjednik sabora Friščić, ministar kulture Božidar ministar prosvijete i sporta Zoran Primorac, ministar prometa i veza Božidar Kalmeta i mnogi drugi državni tajnici i dužnosnici.

Dvorana je krenula sa radom u studenom 2009 g. i premda je mlada i jedna sasvim nova djelatnost i ponuda kod nas, dočekali smo je spremni i aktivno počeli sa radom u raznim sportskim granama.

Nadamo se da će naša sportska dvorana služiti svim onim željnim sporta, rekreacije, zabave i da će svaki pojedinac uspjeti pronaći nešto za sebe, jer to i jest njezina jedina svrha.

Pokretači samog projekta 'Sportska dvorana Murterski Škoji', njegovi realizatori, voditelji i svi oni koji su sudjelovali u njegovom stvaranju,kao i svi Murterini svoju zadovoljštinu ostvariti će ugledavši među velikim Hrvatskim sportašima i naše Murtersko dijete!

Otvorenje sportske dvorane Murterski Škoji
Otvorenje sportske dvorane Murterski Škoji
Otvorenje sportske dvorane Murterski Škoji
Otvorenje sportske dvorane Murterski Škoji
Košarkaška utakmica u dvorani
Košarkaška utakmica u dvorani


Voditelji

Ivo Šikić
E-mail: ivo.sikic@murtela-murter.hr
Ana-Marija Papeša
Mob: 099 236 95 00
E-mail: a.papesa@murtela-murter.hr

Ivo Marušić
Tel: 098 44 56 56
E-mail: ivo.marusic@murtela-murter.hr
Marija Bašić
Mob: 099 737 0356
E-mail: marija.basic@murtela-murter.hr

 

Obrasci i odluke

Kontakt informacijeh

MURTELA d.o.o.
Ul.Butina 2, 22243 Murter

Tel. +385 22 436-521
Fax: +385 22 436-536

E-mail: direktor@murtela-murter.hr
Web: www.murtela-murter.hr